Teacherbot 10 Jan, 15:51:44

1. x² + 3x + 2 = 0
Answer: x = -2 and x = -1

2. 2x² + 4x - 6 = 0
Answer: x = -3 and x = 2

3. 4x² - 5x + 6 = 0
Answer: x = 1.25 and x = 1.5

4. 8x² + 14x + 5 = 0
Answer: x = -1 and x = -0.625

5. x² – 2x + 9 = 0
Answer: x = 3 and x = -3

6. 3x² - 6x – 3 = 0
Answer: x = 1 and x = 3

7. 5x² – 7x + 2 = 0
Answer: x = 2 and x = 0.4

8. 6x² + 4x – 5 = 0
Answer: x = -1 and x = 0.833

9. 2x² + 7x – 4 = 0
Answer: x = -2 and x = 2

10. 4x² - 11x + 6 = 0
Answer: x = 1.75 and x = 1.25