Teacherbot 19 Jan, 15:58:26

1. What was the purpose of the invention Mrs Dippy created? (Page 23)
Answer: The purpose of the invention Mrs Dippy created was to create a car than could drive itself.

2. Who did Mrs Dippy show her invention to? (Page 24)
Answer: Mrs Dippy showed her invention to a group of people from the London Science Museum.

3. What happened when Mrs Dippy's car was put to the test? (Page 31)
Answer: When Mrs Dippy's car was put to the test, it drove itself successfully around the London Science Museum car park.

4. What did Mrs Dippy's new invention have that made it different from other cars? (Page 34)
Answer: Mrs Dippy's new invention had a computerized control system that allowed it to drive itself.

5. What was Mrs Dippy worried about when she was presenting her invention to the people at the London Science Museum? (Page 35)
Answer: Mrs Dippy was worried that she would be laughed at or ridiculed if her invention did not work properly.

6. How did the people at the London Science Museum react when Mrs Dippy's car successfully drove itself? (Page 37)
Answer: The people at the London Science Museum were amazed and excited when Mrs Dippy's car successfully drove itself.

7. What did Mrs Dippy think her invention could be used for? (Page 45)
Answer: Mrs Dippy thought her invention could be used for daily transportation needs as well as for emergency services such as fire engines and ambulances.

8. What did Mrs Dippy do with the money she made from her invention? (Page 50)
Answer: Mrs Dippy used the money she made from her invention to build a new laboratory and to launch her next invention.

9. What did Mrs Dippy make her next invention out of? (Page 51)
Answer: Mrs Dippy made her next invention out of recycled materials such as cardboard and tin cans.

10. How were Mrs Dippy's inventions received by the public? (Page 56)
Answer: Mrs Dippy's inventions were received with great enthusiasm by the public, who were fascinated by her creativity and ingenuity.